BioAffix Secure I/O Plus 422

Binalardaki mevcut geçiş kontrol sistemlerini güncellemenin ne kadar zor olduğunu biliyoruz!
BioAffix Secure I/O Plus 422, mevcutta geçiş kontrol sistemi tesisatına sahip binalarda, köklü değişikliklere gerek duymadan çalışabilecek ve sistem güvenliğini BioAffix seviyesine çıkartabilecek güvenli giriş-çıkış donanımıdır.

BioAffix Secure I/O Plus 422
  • BioAffix Management ile merkezi yönetim
  • OSDP V2 ve AES şifreleme ile güvenli
  • Yalnızca 23 mm’lik yüksekliğinde

BioAffix Secure I/O Plus 422, kapının veya kontrol edilecek lokasyonun yakınına montajlanır. İlgili lokasyonda bulunan kart okuyucu, kapı kilidi ve durum sensörü gibi donanımlar, BioAffix Secure I/O Plus 422 tarafından kontrol edilir ve tek bir hat üzerinden OSDP V2 protokolü ile BioAffix Geçiş Paneli’ne iletilir.

BioAffix Secure I/O Plus 422 üzerinde yer alan bağlantılar

4 Giriş – 2 Çıkış – 2 Wiegand Okuyucu

BioAffix Secure I/O Plus 442 her bir kapı için, 4 adet giriş, 2 adet çıkış ve 2 adet Wiegand kart okuyucu bağlantısı ile bir kapının ihtiyaç duyduğu bütün girişleri üzerinden barındırır. Bu sayede kapı tetikleme işlemi ile kapının açık veya kapalı olduğu bilgilerini kolaylıkla alabilirsiniz.

İster Vida İster Ray Montaj Desteği

DIN ray bağlantı noktaları sayesinde BioAffix Secure I/O Plus 422 cihazını kullanım amacınıza uygun olacak şekilde istediğiniz gibi konumlandırabilirsiniz.

DIN rağ bağlantı noktası ile kolaylıkla konumlandırılabilir

Yangın Bildirimi Sabotaj Alarmı

BioAffix Secure I/O Plus 422’nin üzerinde yer alan bağlantı arayüzleri sayesinde yangın bildirimlerini ve sabotaj alarmlarını alabilirsiniz.

Akıllı Kontrol Paneli

BioAffix Management merkezi yönetim uygulaması ile, BioAffix Secure I/O Plus 422’nin tüm giriş ve çıkışlarını tek bir noktadan yönetebilirsiniz.

Özel Senaryolar ile Konfigürasyon

Aktivite özelliği ile BioAffix Secure I/O Plus 422’nin üzerinde bulunan tüm giriş/çıkış ünitelerini, belirleyeceğiniz özel senaryolara göre yapılandırabilirsiniz.

BioAffix Secure I/O Plus 422 hakkında daha fazla bilgi almak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Dört ayda bir yayınlanan BioAffix elektronik posta bültenine abone olarak yeni gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.