BioAffix’in yeni sürümü V23.3, Ones Technology’nin almaya hak kazandığı CMMI ML 3 sertifikası ve diğer önemli gelişmelerle, 2024’ün ilk BioAffix e-posta bülteni ile yeniden karşınızdayız.

Ones Technology CMMI ML 3 Sertifikasını Aldı

Ones Technology Ar-Ge merkezi, ürün geliştirme alanında kalite ve yetenekleri değerlendirme üzerine uluslararası referans olarak kabul edilen 3. Seviye CMMI sertifikası ile derecelendirildi.

BioAffix hem yazılım hem de donanım alanında CMMI ML 3 sertifikasına sahiptir.

Neden Önemli?

Türkiye’de 3. seviye CMMI sertifikası alan 26. şirket olan Ones Technology, yalnızca 89 gün gibi kısa bir sürede sertifikayı hem yazılım hem de donanım alanlarında almayı başardı. Alınan bu sertifika ile yazılım ve donanım geliştirme süreçlerinin dünya standartlarında olduğunu kanıtladı.

Denetimlerin tamamı, tüm BioAffix projelerini kapsadı. Sertifikanın değerlendirme kapsamı proje yönetimi başta olmak üzere, hem yazılım hem de donanım alanında kalite yönetimi ve diğer destek süreçlerini de kapsıyor.

“Teknoloji Sektörünün En İyi İşverenleri”

Kurum kültürlerini ve çalışan deneyimini değerlendiren bağımsız araştırma kurumu Great Place to Work, objektif değerlendirme kriterleriyle, Ones Technology’yi “Teknoloji Sektörünün En İyi İşverenleri” arasında gösterdi.

Ones Technology 2022 yılından bu yana GPTW tarafından verilen birçok ödülü almaya hak kazandı

Daha Önce Ne Oldu?

2022 yılının Ağustos ayında, Ones Technology tüm çalışanlarının dahil edildiği kapsamlı bir araştırma sonucunda, Great Place To Work Enstitüsü tarafından Ones Technology’e “En İyi İşyeri” sertifikasını vermişti.

Great Place to Work Enstitüsü tarafından yapılan araştırmada, “mutlu iş yeri” olarak değerlendirilen şirketlerdeki verimlilik oranının, diğer şirketlere oranla %28 daha yüksek olduğu kanıtlandı. Çalışan başarılarının yöneticileri tarafından takdir edildiği çalışma ortamlarında, iletişim becerilerinin de yüksek olduğu, bu durumun şirket büyüme rakamlarına da olumlu şekilde etki ettiği ifade ediliyor.

BioAffix V23.3 Versiyonu Kullanıma Sunuldu

BioAffix Management’in yeni versiyonu V23.3 ile birçok yeni yönetimsel özelliğe sahip oldu

Performans iyileştirmeleri ve arayüz değişiklikleri ile birlikte entegrasyon yeteneği genişletilen BioAffix V23.3 versiyonu geliştirildi. Raporlar, loglar ve diğer filtreleme özelliklerinde performans geliştirmeleri yapılırken BioAffix Management’e “Bildirimler” özelliği getirildi. Ayrıca BioAffix ürün ailesinin yeni üyesi olan güvenli giriş-çıkış donanımı BioAffix Secure I/O Plus 422’nin tam kapsamlı yönetimsel özellikleri bu sürüm ile kullanıcılara sunulabilecek.

BioAffix Secure I/O Plus 422 Merkezi Yönetim Yeteneği

Yapılan güncelleme ile BioAffix Secure I/O Plus 422, BioAffix merkezi yönetim uygulaması ile yönetilebiliyor.

BioAffix Secure I/O Plus 422, mevcutta geçiş kontrol sistemi tesisatına sahip binalarda, köklü değişikliklere gerek duymadan çalışabilecek ve sistem güvenliğini BioAffix seviyesine çıkartabilecek güvenli giriş-çıkış donanımıdır. OSDP V2 ve AES şifreleme özelliklerine sahip BioAffix Secure I/O Plus 422, 23 mm’lik yüksekliği ile kompakt bir yapıya sahiptir. Geliştirilen yeni sürüm ile BioAffix Secure I/O Plus 422, BioAffix ürün ailesi donanım ve yazılımları ile entegre şekilde çalışacak hale getirildi. Bu sayede 422 cihazına, BioAffix Management merkezi yönetim uygulaması üzerinden yönetimsel birçok yeni özellik ve entegrasyon yeteneği kazandırıldı.

Performans İyileştirmeleri

Yönetim arayüzünde yer alan sorgulamalarda, özel alanlar da dahil olmak üzere, arayüzlerde meydana gelen performans kayıpları ortadan kaldırıldı. Artık BioAffix merkezi yönetim uygulaması üzerinden yapılacak tüm arama ve sorgulama işlemlerine ait sonuçlar, yeni versiyon sayesinde çok daha performanslı şekilde sunulabilecek.

BioAffix Management’de yapılan güncelleme ile arama ve sorgulama performansı iyileştirildi.

Bildirim Pencereleri

Merkezi yönetim uygulaması BioAffix Management’de bildirim ekranları ayrıldı. Bu sayede BioAffix Management’den Erişim, Gate I/O, Sunucu ve Cihaz Uyarıları başlıklarına ait bildirimler ayrı pencereler halinde görüntülenebilir. Bildirim ekranlarının tamamı ayrılabilir ve filtrelenebilir bir arayüze sahip olan BioAffix Management’de, yönetimsel özellikler kişiselleştirilerek daha fonksiyonel hale getirilebilir.

Tüm BioAffix Gate ürün ailesi cihazları için yeni arayüzler geliştirildi

Yenilenen BioAffix Gate Arayüz Görselleri

Ekran donanımına sahip BioAffix Gate ailesi cihazlarında kullanılan arayüzler tamamen yenilendi. Artık BioAffix merkezi yönetim uygulaması BioAffix Management ile Gate ekranlarında, bölgeye özel olarak arka plan görseli belirlenebilecek.

Bildirim Pencereleri

BioAffix OneServer’de bulunan zamanlanmış görevler artık “özel veri tabanı prosedürlerini” de destekliyor. Bu geliştirme sayesinde BioAffix yöneticileri, ihtiyaçları doğrultusunda istedikleri özel veri tabanı prosedürlerini BioAffix OneServer’e ekleyerek zamanlanmış veri tabanı görevi oluşturabilecek.

Dört ayda bir yayınlanan BioAffix elektronik posta bültenine abone olarak yeni gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir