.NET 6 altyapısı ile geliştirilen yeni özellikleri ile BioAffix geçiş kontrol çözümlerinin fonksiyonel yönetim yetenekleri artık çok daha performanslı! Kullanıcı ve ziyaretçi yönetimi, bölge ve cihaz yönetimi, zaman yönetimi, geçiş kontrol yönetimi ve daha birçok yeni özelliği keşfedin!

TÜBİTAK AKİS Desteği

CC EAL güvenlik sertifikasına sahip olan ve TÜBİTAK tarafından geliştirilen yerli ve milli akıllı kart işletim sistemi TÜBİTAK AKİS desteği ile yüksek güvenlik özellikleri sunar.

Kişisel Bilgiler Artık Gizlenebiliyor

BioAffix Gate ürün ailesi cihazlarından geçiş yapan kullanıcıların kişisel bilgileri artık gizlenebiliyor. Bu sayede KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) ve GPPR (General Data Protection Regulation) yönetmeliklerine tamamen uygun şekilde, kurumunuzdaki geçiş kontrol işlemlerini yönetebilirsiniz.

.Net 6 Yapısı ile Daha Yüksek Performans

.Net 6 framework’u ile geliştirilen BioAffix Management’in yönetimsel araçları artık çok daha hızlı ve performanslı.

UTC Desteği

Farklı zaman dilimlerinde kullanılabilmesi için BioAffix Management’e UTC desteği eklendi. Çok uluslu kurulumlarda yaşanan farklı zaman dilimlerinin yönetimi artık çok daha kolay.

Yetki Kopyalama Özelliği

Kullanıcıların sahip olduğu yetkileri, diğer kullanıcılara kolaylıkla kopyalayabilirsiniz. Bu sayede yetki aktarımı hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilir.

İçerideki Kişi Sayısı ve
Alan Dolu Özelliği

Oluşturduğunuz bölgelerdeki kayıtlı kişilerin ve ziyaretçilerin sayısını anlık olarak gösterebilir. BioAffix cihazınızı harici bir monitöre bağlayarak istediğiniz alanlarda içerideki kişi sayısını gösterebilirsiniz. Ayrıca “Dolu Alan” özelliği sayesinde, bölgedeki maksimum kişi sayısına ulaşıldığında, yeni kişilerin geçişine izin verilmez.

Özelleştirilebilir Tema

BioAffix cihazlarına bölge ve lokasyona göre tema oluşturabilme desteği eklendi. Bu sayede belirlediğiniz bölgeler ve konumlar için, birbirinden farklı temalar oluşturarak kullanabilirsiniz.

OSDP V2 Güncellemesi

Geleneksel iletişim protokollerine göre yüksek güvenlik özelliklerine sahip OSDP iletişim altyapısı, güncel ve daha güvenli V2 versiyonuna yükseltildi. Artırılmış güvenlik, iki yönlü iletişim ve düşük maliyetler ile OSDP V2 altyapısı sizi daima güvende tutacak.

GPS Destekli Doğrulama

BioAffix Gate Handheld temassız kart okuyucu ile GPS destekli doğrulama özelliği eklendi.

Daha fazla bilgi için BioAffix Management‘in web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Dört ayda bir yayınlanan BioAffix elektronik posta bültenine abone olarak yeni gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.